Login

DigiTech RP-90 DigiTech RP-90 391 RON
DigiTech Vocalist VL3D Desktop Harmony Processor DigiTech Vocalist VL3D Desktop Harmony Processor 1.329 RON
DigiTech XMM Metal Master Distortion DigiTech XMM Metal Master Distortion 307 RON
HardWire SC-2 Valve Distortion HardWire SC-2 Valve Distortion 359 RON
Corzi chitara bass IV (4 strings) Dunlop Nickel Plated Steel Corzi chitara bass IV (4 strings) Dunlop Nickel Plated Steel 75 RON
Dunlop Crybaby EVH Signature Wah Pedal Dunlop Crybaby EVH Signature Wah Pedal 825 RON
Warwick Red Nickel 4 ML Warwick Red Nickel 4 ML 50 RON
Dunlop Crybaby EVH Signature Wah Pedal Dunlop Crybaby EVH Signature Wah Pedal 825 RON
Squier Affinity Stratocaster Squier Affinity Stratocaster 875 RON

Salutare!

 

Momentan xbase.ro este in reconstructie si preturiile nu mai sunt valabile. O sa revenim cu site-ul in cel mai scurt timp posibil

Pentru mai multe informatii sunati la: 0743 053 960 - Horia.

 

Ne cerem scuze pentru neplaceriile provocate.

 

 

 

 

FB_SPAL 1272

Cu prietenie,
Florin


Guitar Shop este partenerul nostru principal.

Despre Guitar Shop

Incepand cu 2004, ProGuitar a deschis in Bucuresti un magazin propriu, GuitarShop, initial in cadrul magazinului Muzica, apoi intr-o locatie proprie din centrul capitalei. In scurt timp GuitarShop a devenit o adresa de referinta pentru chitaristii romani.

ProGuitar, a luat fiinţă în anul 2003, cand a semnat cu Fender Musical Instruments Inc. – SUA contractul de unic distribuitor al marcilor gurpului în România: Fender, Jackson, Squier, Charvel, Gretsch, Guild, Fender Audio.

Fender Musical Instruments Inc. este cel mai important producator de chitare si de amplificatoare de chitara pe plan mondial. Echipa ProGuitar este mandra sa faca parte din marea familie Fender si este onorata sa ofere artistilor romani, la ei acasa,  aceste instrumente legendare, de care se leaga istoria muzicii in ultimii 60 de ani.

In 2004 ProGuitar a incheiat un nou acord de exclusivitate cu firma americana Harman Music Group Inc., pentru distributia exclusiva in Romania a marcilor DigiTech si DOD.

In anul 2005 ProGuitar a adaugat nomenclatorului sau o gama de chitare clasice/flamenco de la un producator traditional din Spania, Manuel Rodriguez, cu o traditie de lutieri de peste 100 ani.

Pe langa marcile importate si distribuite direct de catre ProGuitar, GuitarShop ofera si alte marci de prestigiu de la alti distribuitori, cum ar fi Roland, Boss, Line6, LTD/ESP, Epiphone, Alvarez, Ediro, M-Audio, Tapco, Tech21, D’Addario, Vic Firth, Evans, etc. 
In incercarea de a servi cat mai bine instrumentistii romani, ProGuitar va continua sa adauge noi marci si produse oferite clientilor sai si va cauta sa extinda reteaua de distribuitori din tara.

Magazinul virtual www.guitarshop.ro , precum si website-ul de prezentare www.proguitar.ro sunt la dispozi tia clientilor ProGuitar, artisti consacrati sau incepatori, pentru a le aduce informatii si noutati din domeniu si pentru a le facilita achizitionarea instrumentelor dorite.

XBase este primul dealer oficial al bassurilor  Warwick, si chitarelor Framus in Romania.

Dat fiind faptul ca majoritatea clientilor nostri aleg sa isi customizeze instrumentele pe gustul lor, stocul nostru de bassuri Warwick si chitare Framus este limitat, dar va oferim In schimb  posibilitatea de a le face asa cum doriti, la cele mai bune preturi.

 

In Custom Shop , putem schimba impreuna:

CHEILE

HEADSTOCK

 

TASTIERA (Grifful)

LED - uri

INLAY-uri

 

GAT

 

CORP

 

FINISH

 

DOZE

ELECTRONICA

BRIDGE/ VIBRATO

 

BUTOANE

 

(am folosit imagini si linkuri cu Warwick. Pentru Framus, vedeti aici optiunile Custom Shop : http://www.framus.de/modules/custom_shop/options.php?TYP=HARDWARE_MECHANICS&submenuID=11083&katID=14294&cl=EN)

 

 

Chiar daca stocul nostru este limitat in acest moment, putem alege impreuna orice model (vezi www.warwick.de si www.framus.de)

 

Puteti verifica cu atentie toate modelele de Warwick. Framus. Rockbass iar apoi sa discutam despre comanda.

www.warwick.de

www.framus.de

www.rockbass.de
Suna - ma la 0751 25 25 33

Yahoo Messenger - bss_x

email - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Parteneri

logo guitarshop var3

Promoţii

DigiTech TimeBender Delay DigiTech TimeBender Delay 1.329 RON

Corzi chitara clasica Fender Nylon 100 Clear Corzi chitara clasica Fender Nylon 100 Clear 28 RON

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter, daca vrei sa fii la curent cu noutatile si promotiile noastre.


©2010 S.C. Xbase Audio S.R.L. •Design by>Elsis